Meslek Yüksekokulumuz Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

11.03.2022 22:07

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref ALKIŞ’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıya, rektör yardımcımız Prof. Dr. Murad Aydın ŞANDA, müdür yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Osman ÜLKİR ve Öğr. Gör. Süleyman YILDIZ, Meslek Yüksekokulumuz sekreteri Serdar Cafer KARAKAYA ve öğretim elemanlarımız katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın ŞANDA toplantıda üniversitemiz eğitim-öğretim faaliyetlerinden bahsetti. Uzaktan eğitim süreci ile ilgili geçmiş dönemi değerlendiren Prof. Dr. ŞANDA, Muş Alparslan Üniversitesinin pandemi döneminde eğitim-öğretimde üstün bir başarı sergilediğini söyledi. ŞANDA, “Pandemi döneminde öğrenci ve personel odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde öğrencilerimizin eğitim sürecine sorunsuz devam edebilmesi için çalışanlarımız ve yönetimimiz ile üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye çalıştık. Dijital Dönüşümde Pilot Devlet Üniversitesi olmamız hasebiyle uzaktan eğitim sürecine çok kısa bir sürede uyum sağladık ve öğrencilerimiz açısından verimli bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref ALKIŞ, Prof. Dr. Murat Aydın ŞANDA’nın konuşmasının ardından teşekkürlerini ileterek akademik kurul toplantı maddeleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref ALKIŞ, Meslek Yüksekokulumuzda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz döneminde gerçekleştirilen akademik faaliyetlerden bahsederek, güz dönemindeki memnuniyetini dile getirdi ve bahar döneminde yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili planlamaları anlattı. Yeni dönemde tüm akademik ve idari kadroya başarı dileklerini ileten Dr. Öğr. Üyesi M. Eşref ALKIŞ, ”Toplantıya katılım sağlayan tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz bahar döneminin tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz açısından başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Toplantı bahar dönemi planlamalarının yapılması ile dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.