Öğr. Gör. Sefa IŞIK Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Litvanya'da Ders Verme Programına Katıldı

04.12.2023 01:29

Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümünde görevli Öğr. Gör. Dr. Sefa IŞIK, ERASMUS+ personel hareketliliği kapsamında 02.10.2023- 06.10.2023 tarihleri arasında Litvanya’nın Šiauliai şehrinde Šiaulių Valstybinė Kolegija Genel Hemşirelik Departmanı'nda ders verme hareketliliğine katıldı. Üniversitemiz ve Šiaulių Valstybinė Kolegija arasında ki “öğretim için personel hareketliliği” anlaşmasına binaen davet alan Dr. Sefa IŞIK, "Mikrobiyal kontaminasyon ve bulaşma yollları" hakkında sunum gerçekleştirdi. Ülkemizi ve üniversitemizi tanıtıcı videoları da akademisyen ve öğrencilerle paylaşan Dr. Işık, hareketliliğin oldukça verimli olduğunu belirterek, üniversitemiz ERASMUS ofisi görevlilerine ve üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİCAN’a teşekkürlerini iletti.