Öğr. Gör. Arif KARADAĞ Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Romanya'da Ders Verme Programına Katıldı

02.11.2023 06:07

Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Arif KARADAĞ, ERASMUS+ personel hareketliliği kapsamında 23.10.2023- 27.10.2023 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te ki Școala Națională de Studii Politice și Administrative üniversitesinde ders verme programına katıldı. Üniversitemiz ve Școala Națională de Studii Politice și Administrative üniversitesi arasında ki “öğretim için personel hareketliliği” anlaşmasına binaen davet alan Dr. Arif Karadağ, program kapsamında hem Romanya/Bükreş’i görme/tanıma, hem Școala üniversitesini yakından inceleme ve gözlemleme imkânına sahip olduğunu ayrıca ülkemiz ve üniversitemiz hakkında da tanıtımlar yaparak uzmanlık alanı olan “Kaplama ve Kaplama Teknolojileri” hakkında sunumlar gerçekleştirdiğini belirtti. Programın çok çok verimli olduğunu ve imkân dahilinde bütün öğrenci ve personelin mevcut hareketlilikten yararlanmasının çok faydalı olacağını belirten Dr. Karadağ, üniversitemiz ERASMUS+ birimi sorumlusu Öğr. Gör. Yahya ADANIR ve ekibi ile üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİCAN’a teşekkürlerini iletti.