Meslek Yüksekokulumuzda Deprem Konulu İstişare Toplantısı Yapıldı

06.02.2023 18:59

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) olarak ülkemizin başına gelen deprem afeti sebebiyle üniversitemizde alınan deprem bölgesine destek kararlarını duyurmak ve birimlerden gelecek önerileri değerlendirmek için TBMYO Müdürü Doç. Dr. M. Eşref ALKIŞ başkanlığında bölüm başkanlarının da katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda deprem bölgesine yapılacak yardımlar, bölgeye gitmek için gönüllü personel ve yapılabilecek alternatif destek önerilerinden bahsedildi. Bunun yanında danışmanlar ve bölüm hocalarından deprem bölgesinde ikamet eden öğrencilere telefonla ulaşıp durum tespiti yapmaları istendi.

TBMYO ailesi olarak bu zor günde birimlerden öneriler alınarak, herkesin elinden geleni yapacağı belirtildi.