Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Tic. A.Ş. ve Üniversitemiz Arasında Protokol İmzalandı

28.12.2022 06:55

Üniversitemiz ile Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi arasında Teknik Bilimler MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü programındaki öğrencilerimizin ve mezunlarının istihdamı ve staj imkanlarının sağlanması yönünde işbirliği yapıldı.  Konu ile ilgili olarak Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan Atıcı ''Üniversitemizin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda kendi alanında yetişmiş personel ihtiyacını sağlamak yönünde ciddi katkısı olacak bu protokol öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine ve sonrasında istihdamlarına ciddi katkılar sağlayacaktır. Bu hususla ilgili olarak özveride bulunan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mehmet Eşref Alkış’a, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’a ve Mana Havacılık CEO’su Ateş Mehmet İrez’e teşekkürde bulunmayı kendimize borç biliriz.'' dedi.